🖶Εκτύπωση Καταλόγου

 

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΛΟΙΩΝ

 

Υπηρεσίες προσδιορισμού θέσης και πλοήγησης ακριβείας των πλωτών μέσων κατά την διάρκεια της εγκατάστασης και σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Αγκυρώσεων και Πλωτών Φραγμάτων στα πλαισια ασφάλειας του Ναυστάθμου Σούδας (U.S NAVY, - Harbor Offshore Inc.), 2005.
Υπηρεσίες προσδιορισμού θέσης και πλοήγησης των πλωτών μέσων για την εγκατάσταση με ακρίβεια των Πλωτών Φραγμάτων στα πλαισια ασφάλειας του Κεντρικού Λιμενα Πειραιά κατα την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων (Innovative Technology Application Inc), 2004.
Υπηρεσίες προσδιορισμού θέσης και πλοήγησης πλωτών για την ακριβή Ρίψη Ανδρανών Υλικών κατά την διάρκεια κατασκευής του υπήνεμου και προσήνεμου κυματοθραύστη στη Μαρίνα Φλοίσβου (ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.), 2004.
Υπηρεσίες προσδιορισμού θέσης για την ακριβή τοποθέτηση των βυθιζόμενων τεμαχίων της σήραγγας της υποβρύχιας οδικής σύνδεσης μεταξύ Ακτίου και Πρέβεζας (CHRISTIANI & NIELSEN – ΤΕΓΚ Α.Ε.), 1999.
Υπηρεσίες εντοπισμού θέσης ακριβείας και πλοήγησης Κ/Π για την πόντιση και επισκευή του Υ/Β καλωδίου του ΟΤΕ μεταξύ Πρέβεζας και Κέρκυρας (FULGOR ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.), 1996.
Υπηρεσίες πλοήγησης Κ/Π, εντοπισμού θέσης ακριβείας, διεύθυνσης πόντισης και συμβούλου στην πόντιση του Υ/Β καλωδίου οπτικών ινών του ΟΤΕ, μεταξύ Λαγονησίου και Χανίων με διακλάδωση για Μήλο μέσω παθητικού διακλαδωτή (FULGOR ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.), 1995.
Ηλεκτρονική πλοήγηση και υποστήριξη διεύθυνσης πόντισης των υποβρυχίων καλωδίων του Ο.Τ.Ε., Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα και Πάτρα - Κρυονέρι (FULGOR ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.), 1994.
Μελέτη πόντισης και υποστήριξη πλοήγησης κατά την πόντιση του εύκαμπτου αγωγού μεταφοράς αερίου, μήκους 18.5km και διαμέτρου 5.3", από τις εγκαταστάσεις ξηράς προς τις πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου στο πεδίο Πρίνος της Θάσου (N.A.P.C.), 1992.
Υπηρεσίες προσδιορισμού θέσης ακριβείας για την πλοήγηση και τοποθέτηση του πλοίου γεωτρήσεων, για τη γεωτεχνική μελέτη ζεύξης Ρίου - Αντιρρίου (GEOCEAN - ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ), 1991.