🖶Εκτύπωση Καταλόγου

 

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ

 

Υποβρύχια επιθεώρηση αγκυροβόλιου στην περιοχή Σύρι Λαυρίου, πλησίον εργοστασίου Δ.Ε.Η. (ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.), 2023.
Έρευνα με R.O.V. και Ηχοβολιστή Πλευρικής Σάρωσης (Side Scan Sonar - SSS) για την επιθεώρηση του υποβρυχίου καλωδίου 150kV ενεργειακής διασύνδεσης Ραφήνα - Κάρυστος της ENEL GREEN POWER HELLAS Α.Ε. (ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΙΝΙΑΣ Α.Ε.), 2023.
Τοπογραφική / βυθομετρική αποτύπωση για έλεγχο της τάφρου ταφής του υποβρυχίου καλωδίου 500kV HVDC, της εταιρείας ΑΡΙΑΔΝΗ INTERCONNECTION A.E.E.Σ, στην προσαιγιάλωση Κορακιά, Ηρακλείου Κρήτης (LINK A.E.), 2022.
Επιθεώρηση προσαιγιαλώσεων Υ/Β καλωδίου ενεργειακής ζεύξης Λαύριο – Αγ. Γεώργιος (ASSO.SUBSEA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.), 2022.
Έρευνα με R.O.V. και Ηχοβολιστή Πλευρικής Σάρωσης (Side Scan Sonar - SSS) για την επιθεώρηση του υποβρυχίου καλωδίου 150kV ενεργειακής διασύνδεσης Ραφήνα - Κάρυστος της ENEL GREEN POWER HELLAS Α.Ε. (ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΙΝΙΑΣ Α.Ε.), 2021.
Έρευνα με R.O.V. για την επιθεώρηση και τον έλεγχο συστήματος καθοδικής προστασίας του υποβρυχίου αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ Βαρνάβα (Αττική) και Αλιβέρι (Ν.Εύβοια) (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε.), 2020 - 2021.
Έρευνα και βιντεοσκόπηση με ROV στις περιοχές των διασταυρώσεων του καλωδίου του ΑΔΜΗΕ της ενεργειακής ζεύξης Ν. Εύβοια- Ν. Άνδρος 150kV με τα καλώδια των τηλεπικοινωνιακών ζεύξεων Med-Nautilus Vravrona-Instanbul (@236 mwd) και Med-Nautilus Seg8 Vravrona-BU (@551 mwd) (PRYSMIAN POWERLINK S.r.l.), 2019.
Υποστηρικτικές εργασίες παράκτιας βυθομετρικής έρευνας, στο πλαίσιο υποστήριξης των εργασιών συντήρησης του υποβρυχίου καλωδίου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, μεταξύ Λαυρίου και Αιολικού Πάρκου νησίδας Αγίου Γεωργίου της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (ASSO.SUBSEA), 2019.
Έρευνα με R.O.V. για την επιθεώρηση των δύο υπαρχόντων υβριδικών Υ/Β καλωδίων υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ, για τις ενεργειακές ζεύξεις Σύρος - Τήνος και Σύρος - Μύκονος. (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε), 2018.
Υπηρεσίες φύλαξης των εγκατεστημένων καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ΚΑΛΑΜΟΣ – ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ και Ν. ΜΑΚΡΗ – ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΣ, της ενεργειακής ζεύξης υψηλής τάσης ΕΥΒΟΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ (NEXANS NORWAY A/S), 2013.
Εντοπισμός και χαρτογράφηση του εγκατεστημένου Υ/Β καλωδίου της ΔΕΗ από τα 30 μέτρα βάθος ως το τερματικό σημείο στο εσωτερικό του υποσταθμού, στην Αμάρυνθο (Εύβοια) (NEXANS NORWAY A/S), 2012.
Έρευνα με R.O.V. για την επιθεώρηση των δυο υπαρχόντων Υ/Β καλωδίων υψηλής τάσης ανάμεσα στο ηπειρωτικό κομμάτι του ΛΑΥΡΙΟΥ και της νήσου ΚΕΑ. (Δ.Ε.Η. Α.Ε), 2009.
Έρευνα με R.O.V. για την επιθεώρηση των τριών υπαρχόντων Υ/Β καλωδίων υψηλής τάσης ανάμεσα στο νησί ΑΙΓΙΝΑ του Σαρωνικού κόλπου και στο ηπειρωτικό κομμάτι των ΜΕΘΑΝΩΝ (Δ.Ε.Η. Α.Ε.), 2009.
Τεχνική μελέτη και αποτελέσματα που προέκυψαν από τη σύγκριση του ελληνικού ναυτικού χάρτη 423/8 και της «νέας χαρτογράφησης» του σημείου πρόσκρουσης του κρουαζιερόπλοιου «SEA DIAMOND» στη Σαντορίνη (CORE MARINE Ltd.), 2008.
Βυθομετρική αποτύπωση με χρήση Ηχοβολιστή Πολλαπλών Δεσμών (Multi Beam EchoSounder) και χαρτογράφηση του πυθμένα στο σημείο πρόσκρουσης του κρουαζιερόπλοιου «SEA DIAMOND» στη Σαντορίνη (CORE MARINE Ltd.), 2007
Βυθομετρική αποτύπωση με χρήση Ηχοβολιστή Πολλαπλών Δεσμών (Multi Beam EchoSounder), γεωφυσική αποτύπωση και έρευνα κατά μήκος της πορείας της υποβρύχιας σήραγγας στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για την εντόπιση αρχαιολογικών ευρημάτων (ΑΚΤΩΡ A.T.E. – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ), 2007.
Νέα υποβρύχια επιθεώρηση και αποκατάσταση μετακίνησης του αγωγού του βιολογικού καθαρισμού του δήμου Φιλιατρών (ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ), 2004.
Βυθομετρική αποτύπωση και υποβρύχια επιθεώρηση για την εγκατάσταση συστήματος προστασίας ακτών με γεωσωλήνες (geotubes), στη χερσόνησο Λαγονησίου (GEOACTIONS Ε.Π.Ε.), 2003.
Επιθεώρηση υποβρυχίου αγωγού διάθεσης λυμάτων βιολογικού καθαρισμού Δήμου Φιλιατρών (ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ), 2003.
Τοπογραφική αποτύπωση και Υποβρύχια επιθεώρηση της προβλήτας φορτοεκφόρτωσης καυσίμων της εταιρείας "Εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών Ρόδου - Αλεξανδρουπόλεως Α.Ε." στη Ρόδο, 2002.
Y/B επιθεωρήσεις, βιντεοσκοπήσεις και έρευνα του πυθμένα κατά μήκος των διαδρομών των Υ/Β καλωδίων από 0m – 20m ή 30m βάθος, στις περιοχές προσαιγιάλωσης σε όλες τις μελέτες εγκατάστασης Υ/Β καλωδίων που έχει συντάξει η εταιρεία.
(βλέπε "ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ")